Huis kopen of verkopen? Bel direct 0570-564295

Diensten

Verkoopmakelaar

Om je huis te verkopen, heb je een verkoopmakelaar nodig. Een huis verkopen doe je niet zomaar. Het is een belangrijke beslissing waarbij veel komt kijken. Zoveel dat het verstandig is dit uit te besteden aan een professional die opkomt voor jouw belangen: de verkoopmakelaar.

De verkoopmakelaar bemiddelt bij de verkoop van een woning en adviseert de verkoper van een huis. Hij komt op voor de belangen van de verkopende partij. Als verkoper ben je niet verplicht een verkoopmakelaar in te schakelen, maar het is wel ten zeerste aan te raden hulp in te schakelen bij de verkoop van je belangrijkste bezit. In ongeveer 90% van de gevallen schakelt een verkoper een verkoopmakelaar in.

Aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar behartigt de belangen van de kopende partij bij het aankopen van een woning. Vaak wordt bij de aankoop van een huis zijdelings wel de hulp van een vriend of familielid gevraagd, maar bij de grootste aanschaf in je leven wil je toch zeker een specialist die jouw belangen behartigt? Een aankoopmakelaar is gespecialiseerd in onderhandelingen en houdt het hoofd koel als het spannend wordt.

Verhuurmakelaar

Een verhuurmakelaar is een bemiddelaar tussen woninghuurders en -verhuurders die werkt in opdracht van de verhuurder. De verhuurmakelaar verzorgt huurcontracten, trekt potentiële huurders na door de werkgeversverklaringen en het kopie paspoort in te zien. Ook assisteren ze bij de incheck met de huurder en dragen zorg voor de eerste betaling (huur en waarborgsom). Veelal voert de makelaar het beheer uit voor de verhuurder, hierbij incasseert de verhuurmakelaar de betalingen en zijn zij tussenpersoon bij onderhoud en reparatiewerkzaamheden aan de woning. Ook zal de verhuurmakelaar de eindoplevering uitvoeren.

Financiële dienstverlening

Voor hypotheek- en verzekeringsadvies vind u meer informatie op www.hanninkfd.nl. Of bel Roy Hannink (06-17844268) om een afspraak te maken voor een vrijblijvend en kosteloos eerste hypotheekgesprek om inzicht in de mogelijkheden en de bijbehorende maandlasten voor de financiering van uw woning te krijgen.